🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اخذ هزینه به عنوان حق تفکیک زمین توسط شهرداری چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹,۰۴۶

باسلام وخسته نباشید
بنده ملکی دارم که دارای سند ششدانگ ثبتی میباشد که ۱۵ سال پیش توسط مرحوم پدرم اخذ شده است اکنون جهت انتقال این ملک به شهرداری مراجعه نمودم که شهرداری در پاسخ به نامه استعلام دفترخانه عنوان کرده که ملک شما که حدود ۹۲۵ متر می باشد دارای افزایش عرصه می باشد(یعنی در پرونده شهرداری ۹۰ متر پروانه صادر شده ولی سند ۹۲۵ گرفته شده)وباید ۳۰٪ قیمت روز زمین را به عنوان حق تفکیک به شهرداری پرداخت نمایید!!
قابل ذکر است که در سند خورده ۹۲۵ متر گاراژ
در پرونده این ملک موجود در شهرداری دو واحد تجاری به متراژ ۹۰ متر دارای پروانه می باشد
آیا شهرداری می تواند این مبلغ را با این عنوان دریافت نماید؟لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مقررات شهرداری بدهی به شهرداری تا زمانیکه ازسوی شما پرداخت نشود امکان تفکیک توسط شهرداری میسر نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام شهرداری مبلغی که آن زمان گرفته بابت ۹۰متر دیگر آنرا نمی تواند اضافه نماید ام برای اضافه بنائی که فعلا می خواهید بگیرید شهرداری حق حقوق آنرا به قیمت روز می تواند بگیرد

خیر شهرداری نمیتواند خود شخصا برای توقیف دو واحد برای جبران خسارت و تفکیک ملک اقدام کند و شما باید خسارت و جریمه شهرداری را پرداخت کنید و در صورت عدم پرداخت شهرداری مبادرت به تفکیک نخواهد کرد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط