اخذ گواهی پزشکی قانونی بابت میزان صدمات وارده پس از ده روز

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۱۲

من ده روز پیش از داییم کتک خوردم، به نا حق، متاهل هستم و ولایتی رو من نداشته، به اصرار خانواده اقدامی نکردم، کتفم سیاه و کوفته شد، قفسه سینه‌ام ضربه خورد ولی آثاری نداشت، پام کبود شد و انگشت دستم ورم کرد، الان فقط کبودی کتف و کبودی پام دیده میشه و درد قفسه سینه و دستم مونده، صرفا برای داشتن مدرک و مشخص شدن میزان آسیبی که بهم زده، پزشکی قانونی بهم گواهی میده اگر الان برم؟

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورت طرح شکایت ارجاع به کلانتری می شود ‌که از آن جا به پزشکی قانونی معرفی می شوید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام بله امکان دارد

با سلام
به کلانتری مراجعه کنید و با طرح شکایت نامه ای جهت معرفی به پزشکی قانونی به شما خواهند داد . با توجه به توضیحات آسیب ها قابل تشخیص اند .

سلام

تا زمانی که آثار اسیب ها وجود دارد امکان اقامه شکایت و بیگیری موضوع را دارید و البته باید ادله کافی مبنی بر ضرب و شتم داشته باشید

درود بر شما ،دوست گرامی توصیه می‌شود از طریق مراجعه به کلانتری اقدام نمایید تا نامه معرفی به پزشکی قانونی را دریافت کنید. تبعا در خصوص آثار و لطمات باقیمانده می‌توانند اظهارنظر کنند.

با سلام
از طریق مراجعه به کلانتری یا طرح شکایت می توانید معرفی نامه پزشکی قانونی اخذ کنید.

سلام از طریق مراجعه به کلانتری محل یا تماس با ۱۱۰ نامه برای معاینات پزشکی قانونی بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط