🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اداره کار رابطه من و صاحب کار رو رابطه پیمانکار و کارفرما تعیین کرد، آیا دیه بمن تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۹

سلام
من درحال اجرای ناودان در یک ساختمان بودم بر اثر برخورد لوله با سیم برق دچار برق گرفتگی و سقوط از ارتفاع شدم که دچار سوختگی و هما توم پا شدم برای دریافت دیه از بیمه مسئولیت ساختمان اقدام کردم کلانتری ، دادگاه ، پزشک قانونی رفتم تمام مراحل رو انجام دادم ولی اداره کار رابطه من و صاحب کار رو رابطه پیمانکار و کارفرما تعیین کرد آیا دیه بمن تعلق میگیرد؟ و چرا اداره کار رابطه ما رو کارگر و کارفرما تعیین نکرد؟ صاحب کار فقط برای این کار بما زنگ زد و ما رفتیم برای انجام کار

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا که دیه مالی است معینی است که شرع مقدس برای جنایات غیر عمد یا عدم اجرای مجازات اصلی جنایات عمدی در نظر گرفته پس در حقیقت کارفرما جرمی انجام نداده که دیه داشته باشد . اگر سهل انگاری کرده باشد خسارتی را که به شما زده باید جبران کند.
دوما .در آن زمان که اداره کار شما را پیمان کار و کارفرما تلقی کرده که قرارداد بین شما اینگونه تنظیم شده و حال اگر غیر از این باشد باید سندی داشته باشید که نشان دهد کارگری بیش نبوده اید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

رای اداره کار منطبق با قانون صادر گردیده

مشاوره‌های حقوقی مرتبط