🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ادعای جعل در قولنامه رو چطور مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۸۳

سلام خسته نباشید دایی من یه قولنامه ای ایجاد کرده که با کاغذ های قدیمی که درس و مشق مینوشتیم با اون یک قولنامه ای طرح کرده است.
و نوشتار قولنامه انگار یک پسر ابتدایی نوشته و در امضاهای قولنامه امضای شاهد بدون نام هستش و امضای بنگاه فقط اسم شخص نوشته شده است و بنگاه نمیاد که با دفتر ورق قولنامه بنویسه خیلی خنده داره.
الان من موندم چطوری ادعای جعلی رو بنویسیم ممنون مسشم اگه کمکم کنید

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که ایشان علیه شما دادخواست داده باشند درجلسه اول ادعای جعل یا انکار و تردید نمایید.میتوانید جداگانه از ایشان شکواییه مبنی برجعل تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

با درود
اولا به صرف بد بودن نگارش و عدم ذکر نام شهود موجب بی اثر شدن نوشته نخواهد شد.
ثالثا، اگر معتقدید که جرم جعل واقع شده است، و شما ذی سمت هستیدو ذی نفع با دلایل متفن میتوانید شکایت خودرا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید.

باسلام
اگردردعوی حقوقی به قولنامه جعلی استنادنموده دردادرسی ادعای خودرامطرح کنیدودرغیراینصورت شکایت جعل مطرح کنید

با سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میتوانید شکایت جعل مطرح بفرمایید.

شما لازم نیست ادعای جعل کنی، به قول معروف اون کمیتش لنگ می زنه. یعنی فردا که خواست بره دادگاه، فروشنده ای که اسمش تو کاغذ اومده با یک انکار و تردید، برگه رو از اعتبار می اندازه!

دردفترخدمات شکایت جعل کنید البته با داشتن مستندات

درود بر شما، می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی شکایت جعل علیه ایشان طرح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط