🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ادعای حق کسب و پیشه و تجارت بعد از فوت متوفی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۱۳۹

با سلام و وقت بخیر درصورتیکه پسر بزرگ خانواده از زمان کودکی و قبل از سال 1360 همراه پدر منحصرا و بصورت دوتایی در مغازه ایکه سرقفلی آن متعلق به پدر و قسمتی از مالکیت آن متعلق به پسر بوده ( خریداری شده توسط پدر برای او ) به کار و کسب و خرید و فروش مشغول شده باشد و پدر نیز به سایرین و آشنایان اعلام نموده باشد که مغازه متعلق به پسرم است و محل کسب درآمد و امرار معاش پسر نیز همین مغازه باشد آیا بعد از فوت پدر می تواند ادعا کند که مغازه مال اوست یا ادعای حق کسب و پیشه از سایر وراث داشته باشد ؟ یا اینکه ورثه می توانند بدون پرداخت حق کسب و پیشه به او مغازه را بفروش برسانند
با تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدر شما دارای حق کسب و پیشه نسبت به مدت اجاره تا کنون دارد از سویی با توجه به اینکه پدر شما مالک سهمی از ملک است در حقیقت ملکیت دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

خیر در صورتیکه سرقفلی به نام ایشان شده باشد لذا وراث دیگر به هیچ عنوان نمیتوانند مدعی حقی باشند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط