🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ادعای زوجه مبنی بر ایراد ضرب شتم عمدی از طرف زوج با گرفتن گواهی پزشکی و قسم دروغ قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۵۶۹

با سلام و احترام
همسر بنده نزدیک به دو ماهه که بدون اجازه منزل رو ترک کرده و روز بعد از رفتنش بخاطر اینکه برای رفتنش توجیح بیاره به پلیس مراجعه کرده و ادعا کرده من ایشون رو کتک زدم..فحاشی کردم..و از خونه بیرون کردمش
به استناد ادعایی که کرده و نامه ایی که از پلیس گرفته گواهی پزشکی قانونی گرفته و علیه من طرح شکایت کرده بود
دو جلسه در شورای حل اختلاف حاظر شدم و مسله رو منکر شدم و ایشون هم شاهدی نتونست بیاره که گواهی بدن بنده ایشون رو زده باشم نهایتا پرونده ارجاع به دادگستری شد و باز هم بنده همونجا کذب بودن ادعای ایشون رو بیان کردم ولی زنم با وقاحت تمام جلوی دادیار گفت حالا که شاهد ندارم حاظرم قسم بخورم که شوهرم منو زده
اونروز جلسه به پایان رسید و قرار شده وقت جلسه بعدی بهم ابلاغ بشه
حالا سوال بنده اینه که بنده هم به خداوند قسم میخورم که حتی ایشون رو لمس هم نکردم چه برسه به کتک زدن ولی اگر بخواد قسم دروغ بخوره بنده چطوری میتونم خلافش رو ثابت کنم؟
همونطور که عرض کردم گواهی پزشکی از طریق رابطه و پول تونسته بگیره ولی هیچ شاهدی هم نداره
ناگفته نماند چند روز پیش هم بنده درخواست عدم تمکین به دادگاه دادم ولی هنوز وقت دادرسی نرسیده
ممنون بابت حوصله ایی که به خرج میدید و همچنان بابت راهنماییاتون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای کتک زدن و فحاشی و ... را ایشان باید اثبات کنند و اگر مدرکی در این خصوص نداشته باشند قابل اثبات نخواهد بود. این را هم مستحضر باشید که فقط ارائه گواهی پزشکی قانونی دلیل این نمیباشد که آن را به شما نسبت دهند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط