🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ادعای متناقض با لایحه بدوی در مرحله تجدیدنظر در خصوص معامله خودرو

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۶

با سلام و احترام، اینجانب خواهان پرونده حقوقی (استرداد مال منقول - ماشین) هستم. بنده یک حواله خودرو طی قرارداد و چک ضمانتی از خانمی خریده بودم، بعد از تحویل ماشین به نمایندگی، شوهر این خانم گفت پلاک به نام همسرمه و اگر می‌فروشی من خودم برمی‌دارم، من هم باهاش معامله کردم و ایشون اصرار کرد که بیا زیر همون قرارداد بنویسیم قرارداد فسخ شد و متاسفانه این کار رو کردیم. ایشون یک چک ۱۰ روزه برای کل مبلغ ماشین به من داد ولی یک روز قبل سررسید چک گفت که نمی‌تونه پول جور کنه و می‌خواد ماشین رو تحویل بده، من رفتم ماشین رو تحویل بگیرم، گفت چک رو برگردون تا ماشین رو تحویلت بدم و من هم این کار رو کردم ولی ایشون متواری شد و ماشین رو هم نداد. ازش طی دادخواست استرداد مال منقول شکایت کردم، در مرحله بدوی طی لایحه‌ای مدعی شد که با بنده هیچ معامله‌ای (ماشین) انجام نداده است و قرارداد بنده با همسرش هم فسخ شده و ... . با مستندات و پیام‌هایی که از ایشون داشتم و به دادگاه ارائه دادم دادگاه وجود معامله بنده با این آقا رو احراز کرد و رای به محکومیتش داد. حال که محکوم شده و قیمت ماشین هم بالا رفته، در مرحله تجدیدنظر لایحه داده که من ماشین رو ازش خریدم ولی معامله رو فسخ نکردم، بنابراین ایشون نباید دادخواست استرداد مال منقول می‌داد و اگر طلبی داره می‌تونه دادخواست طلب وجه کنه.
می‌خواستم ببینم با توجه به تناقض حرف مرحله اول (انکار معامله) با دومش (پذیرش وجود معامله) چقدر محتمله که رای دادگاه برگرده؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور رای دادگاه بناب بر احتمالات و پیش بینی از سوی وکیل نیست شما دفاعیات خود را نموده‌اید لذا ایشان هم ادله خود را ابراز نموده منتظر رای باشید البته می‌توانید جهت توضیحات بیشتر از طریق بنیاد وکلا با بنده تماس تا راهکار قانونی مناسب خدمتتان ارائه گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

باسلام، باتوجه به تناقض در دفاعیات قضات تجدیدنظر را نسبت به این موضوع آگاه کنید تا بتوانند رای عادلانه را صادر کنند.

باسلام
باتوجه به اظهارات متناقض و رای بدوی و سایر اوضاع و احوال ؛این ادعای جدید در مرحله تجدیدنظر مسموع نیست.ولی لازم است که شما هم طی لایحه به این تناقض در اظهارات طرف اشاره کنید تا قضات دادگاه تجدیدنظر به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

با سلام
نقیضه گویی یکی از قرائن و اماراتی است که در نظر قاضی هنگام تصمیم گیری برای تعیین حق و باطل تاثیر گذار خواهد بود.

سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست ولی تناقض اظهارات می‌تواند واقعیت را مشخص نموده و علم قاضی در اینگونه موارد راهگشا می باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط