🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ادعا دارد که میتواند از من شکایت کند به اتهام تجاوز، چه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۳

سلام من با یک دختری دوست هستم که اون چندین بار سعی کرده که مرا تحریک کند و دست اخر با راضی کردن من برای رفتن به سینما، ملامسه انجام شده.

با توجه به اینکه من هنوز متن پیام های اون رو در واتساپ دارم که خودش دنبال همین بود ایا میتونه من رو محکوم کنه؟
فقط در سینما چند بار ملامسه صورت گرفته؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جای نگرانی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که شما اعترافی در محکمه نزد قاضی نداشته باشید مشکلی برایتان ایجاد نمیشود چون ادله جهت اثبات جرم مادون زنا حتما باید بصورت بینه شرعی باشد
پیامک های متنی آن هم در واتس آپ که دیتا بیس آن در کشور نبوده و قابلیت استعلام را ندارد ملاک تصمیم دادگاه نخواهد بود.

جرم شما رابطه نامشروع می باشد اگر اثبات شود و لذا دوطرفین مجکومیت خواند داشت

درصورت شکایت نمودن و اقرار شما ممکن است به عنوان رابطه نامشروع تحت تعقیب کیفری قرار گیرید.

سلام و احترام.
جرم رابطه نامشروع اتفاق افتاده، ولی اثبات آن دشوار است، مگر اینکه شما در جلسه دادگاه اقرار به این عمل کنید که در این صورت مجرم هستید. البته با فرض تشکیل پرونده و اثبات جرم، با توبه و ندامت، امکان تخفیف در مجازت هم وجود داره

با سلام و احترام در صورت اثبات ملامسه که بدون اقرار شما قابل اثبات به نظر نمی رسد رابطه نامشروع با وصف ملامسه منتفی می باشد در رابطه با پیام های رد وبدل شده به فرض اینکه اتهام تحت عنوان رابطه نامشروع ثابت گردد هر دو محکوم به شلاق تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری خواهید شد

سلام
در صورت اثبات رابطه نامشروع غیر از زنا ممکن است ثابت شود ولی بحث تجاوز منتفی ست.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

مشاوره‌های حقوقی مرتبط