🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ادعا میکنه ۲ سال پیش تصادف کرده، مرده ولی خانواده اش شکایت نکردن و فقط ازش سفته گرفتن که بهشون دیه پرداخت کنه، صحت دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۹۳

همسرم ادعا میکنه ۲ سال پیش با جوان که تحت حمایت بهزیستی تصادف کرده، اون رو رسونده بیمارستان جوان مرده ولی خانواده اش شکایت نکردن و فقط ازش سفته گرفتن که بهشون دیه
پرداخت کنه ایا همچین چیزی بدون حضور و شکایت و پلیس ممکنه

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توافق امکان داره ولی بدون اینکه پلیس در محل نباشد گزارشی ثبت نکرده باشه امکان پذیرنیست ؟در هر بیمارستان یک کادرپلیس وجود دارد که اگر قتل ،تصادفی،حادثه ای، صورت گیرد باتشکیل پروند در داخل بیمارستان حضور کادر نیروی انتظامی بعنوان عامل انتظامی ،و ضابط مرجع قضایی می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

با سلام
تصادف جرحی جرم میباشد لیکن مداوای مجروح بدون نظارت ضابط قضایی تخلف محسوب می شود:
لیکن در صورت داشتن بیمه نامه شخص ثالث دیه از آن محل تادیه میگردد لیکن در صورت عدم داشتن بیمه نامه از محل صندوق دیه پرداخت میگردد و پرداخت دیه جراحات مستلزم شکایت و احکام قضایی است

باسلام از نظر حقوقی باورکردن چنین حرفهایی سخت ومحال است چون امروزه کسی در خونه خودش هم سکته کرده باشد لاجرم پزشکی قانونی باید گواهی دفنش را صادر کند چطور امکان دارد که یک فرد که براثر تصادف در گذشته است بدون حضور پلیس راهنمایی و رانندگی وپزسکی قانونی صرفا با دادن سفته خاک ودفن‌میشود این صحبت‌ها ارزش تحلیل هم ندارند

با سلام
بله امکان توافق وجود دارد و در صورت داشتن بیمه خودرو موظف به پرداخت دیه می باشد و درغیر اینصورت نیز امکان مطالبه وجه سفته ها نیز است !

توافق صورت گرفته مانعی ندارد و اجرای سفته ها حق آنهاست لیکن می بایست پرونده ایی هم تشکیل شود

باسلام
اگر مدارک بیمه نامه کامل بوده دیگر دلیلی برای پرداخت دیه از سوی همسرتان غی منطقی میاد بالاخره این دیه توسط بیمه قابل پرداخت میباشد.اگر فردی در تصادف به بیمارستان ارجاع شود صدالبته پزشک معالج و حراست بیمارستان موظف به گزارش به پلیس خواهند بود

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتیکه با صدور سفته خود را ملزم به پرداخت دیه نموده، باید به تعهد خود عمل نموده و مبالغ سفته هارو کارسازی کنند..
موفق باشید..

مشاوره‌های حقوقی مرتبط