🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ارائه فیلم برای شاکی مجازاتی هم در بر دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۴۳

سلام.. اگر دختری مجرد با مردی متاهل یا پسری مجرد با زنی متاهل ارتباط نامشروع داشته باشند و پیامکها و ایمیلهایی هم رد و بدل شده باشد که مثبت این ارتباط است و یکی از این دو نفر اقدام به فیلمبرداری هم کرده باشد. یکی از این دو طرف میتواند شکایتی بابت ارتباط نامشروع ثبت نماید و به پیامکها و فیلم اسناد کند. . عنوان شکایت چه میباشد و به کدام مرجع ارائه شود؟

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رابطه نامشروع مادون زنا یا زنا حسب مورد ، و هر دو نفر مجازات خواهند شد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

سلام .در این صورت هر دو نفر مجازات می شوند.

وقتی شخصی در نزد مرجع قضایی (دادستان یا معاونین ایشان) به زنا یا رابطه نامشروع خود اقرار کند دادستان موظف است که ایشان را بابت پیگیری این موضوع ابتدا رد کند و توصیه کند که پیگیری انجام نشود در صورت اصرار مقر، به مجازات آن حرم محکوم خواهند شد

با احترام در صورت اثبات جرم برای هر دو خواهد بود

این امردرصورت اقرارواثبات برای هردوجرم محسوب میشود

اگر ارائه دهنده فیلم و اسناد مدارک طرف دیگر رابطه نامشروع باشد برای او هم مجازات رابطه نامشروع در پی خواهد داشت.

در این صورت خود طرف هم به مجازات ارتباط نامشروع محکوم خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط