🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ارتباط با خانمی که طلاق گرفته و در زمان عده می باشد چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۷۸

سلام
وقتتون بخیر
من با خانومی که در دوران عده به سر می برد ارتباط داشتم و دارم،ایشان خط خود را عوض کرده و خط قبلی هم به نام خودش می باشد،
الان شوهر سابقش مدعی این شده است که من پرینت پیامک های شما رو میگیرم و شما رو مجازات میکنم و این موضوع تقریبا 8 ماهی هست که گذشته،
شوهر سابق برای اینکه نفقه فرزند رو پرداخت نکند زن را با موضوع پرینت پیامک میترساند که نفقه پرداخت نکند.
در نهایت میخواستم بپرسم:
1- آیا شوهر سابق میتواند پرینت پیامک های خانم سابقش را که به نام خانم بوده است را بگیرد؟
2- چه راحلی پیشنهاد می شود برای اینکه بتوان موضوع پرداخت نکردن نفقه را برطرف کرد؟

خواهشند است در مورد سوال اول بیشتر توضیح بفرمائید.

با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.بله ایشان میتوانند ابتدا به دادسرا مراجعه کرده و به جرم رابطه ی نامشروع از همسر خود شکایت نمایند.در صورتی که از قاضی پرینت پیامک ها را تقاضا نمایند قاضی دستور پرینت پیامکها را صادر و بعد از اثبات طرفیت به مجازات شلاق محکوم خواهند شد لذا باید مدارک دیگری نیز علاوه بر پیامک ارائه نمایند.

2.ایشان در هر حال باید نفقه ی فرزند را پرداخت کنند لذا مستحضر باشید که فقط میتوان نفقه ی حال و نسبت به آینده را مطالبه کرد نه نفقه ی گذشته(نفقه فرزند)

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط