🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ارتباط با زن شوهردار از طریق اس ام اس چه مجازاتی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۸۳۸

سلام پسری هستم مجرد حدود هشت ماه است با خانومی متاهل ارتباط دارم هم تلفنی هم پیامک هم تلگرام رابطه جنسی هم داشتم حالا شوهر این خانوم فهمیده میخاستم بدونم اگه شوهرایشان شکایت کنه :۱٫میتونه پرینت متن اس ام اس رو بگیره؟ ۲٫میتونه پرینت متن تلگرام رو بگیره؟ ۳٫ایا زنا رو میتونه اثبات کنه؟۴٫عایا قرار بازداشت موقت صادر میشه؟۵٫اگه شوهر این خانم شاهد بیاره که این خانم وارد منزل من شده قاضی چه دستوری میده؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه همسر ایشان ادعا داشته باشند که شما وارد منزل ایشان شده اید باید بتوانند با شهادت شهود آن را اثبات نمایند لذا در صورتیکه قاضی دستور بدهد و علم به آن پیدا کند میتوانند دستور پرینت پیامک ها را صادر نمایند و در صورت اثبات رابطه نامشروع به مجازات شلاق تا 99 ضربه محکوم خواهید شد ولی زنا با پیامک قابل اثبات نیست.موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط