🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ارتباط با زن شوهر دار در صورتیکه سالها گذشته باشد رابطه نامشروع است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۷۴

من قبلا گفته بودم که در سال 89 با یه خانومی که متاهل بودن هم حضوری هم تلفنی در ارتباط بودم از این قضیه شش سال گذشت تا یک ماه پیش من رو تو اینستاگرام پیدا کردن که 8 روزی باهم تو دایرکت باهم صحبت میکردیم حرفهای کاملا معمولی واز مشکلات زندگیش با همسرش میگفت هیچ گونه حرف جنسی و نامربوطی اصلا نزدیم هیچ گونه فیلم یا عکس مستهجنی هم ارسال نکردیم از زمان گذشته که باهم در ارتباط بودیم از اینکه باهم بیرون و خرید میرفتیم صحبت کردن آیا وقتی خود خانوم مستقیما اشاره کردن به این موضوع گه باهم بیرون خرید میرفتیم رابطه نامشروع میباشد؟؟ چون من این سوال رو از یه شرکت حقوقی آنلاین پرسیدم گفتن که شما جرم مرتکب شدی و رابطه ی نا مشروع تکلیف چیست کدام درسته یا غلطه خواهشا چون شما گفته بودید با استناد به این پیام ها رابطه نامشروع محسوب نمیشود خواهشا دقیق و کامل توضیح بدید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مواردی که میفرمائید رابطه نامشروع محسوب نخواهد شد و پیامک نیز مدرک محکمه پسند برای اثبات رابطه نامشروع به تنهایی محسوب نخواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط