🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ارتباط تلفنی با خانمی که قبلا همسرم بوده ولی الان همسرم نیست جرم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۴

با سلام من به مدت سه ماه با خانمی مطلقه صیغه بودم که بنا ب دلایلی جدا شدیم و ایشون دوباره پیش شوهرشون بازگشتن بدلیل اینکه بچه داشتن ولی ما کماکان با تلفن یا چت کردن با هم در ارتباط هستیم ولی فقط تلفنی یا چت نه حضوری و ارتباطمون در حد حال احوال پرسیدن هست و درد و دل کردن و نه بیشتر با توجه به اینکه همسر ایشون میدونستن که ایشون با من صیغه بودن و قبلا با من زن و شوهر محسوب میشد ایا الان می تونه ب عنوان رابطه نامشروع شکایت کنه در صورتیکه مکالمه من و ایشون موجود هست که جه حرفهایی گفته شده در حد حال و احوال و درد دل بوده و حکم این ارتباط چی میتونه باشه و ایا اثبات شدنی هست که بتونه بگه ما رابطه نامشروع داریم ولی ما واقعا رابطه نداریم در حد حال احوال پرسی هست چون واقعا دلهامون برای هم تنگ میشه ممنون میشم پاسخ بدین و حکم قاضی رو بگین متشکرم و راستی اینکه اگه شماره ای که بنده با این خانم تماس میگیرم به نام بنده نباشد چه حکمی دارد و یا در مسنجرهایی مثل تلگرام باشه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه شما نکاح موقت با ایشان بوده اید شکایت رابطه نامشروع قابل اثبات و نتیجه نخواهد بود و به دلیل وجود رابطه محرمیت این شکایت رد خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط