🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ارتباط تلگرامی در صورتیکه بین دختر و پسر 1000 کیلومتر فاصله باشد قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۷

سلام دوست عزیز خسته نباشید من دو روزی با یه زن شوهردار ارتباط تلگرامی داشتیم و فقط همدیگر رو داداش و آجی خطاب میکردیم و هیچگونه بحث جنسی هم نداشتیم تا اینکه فکر کردم زن داره کم کم وابسته میشه و منم برای اینکه از من بد ببره و بیخیال شه مجبور شدم چندتا پیام در مورد سکس بهش بدم و بعدشم ازش عذرخواهی کردم و خواستم دیگه پیام نده اونم تمام پیاما رو پاک کرده و آی دی منم پاک کرد و الان هیچ ارتباطی با هم نداریم ...خواستم بدونم
1.اگه بعدا شوهرش پی ببره و پرینت پیامها رو بگیره میتونه شکایت کنه ؟
2.اگر شکایت کنه حکم قاضی چی میتونه باشه؟ ما حتی همدیگه رو ندیدیم و فقط اون چندتا پیام مستهجن بود به غیر از اون هیچگونه بی احترامی بهش نکردم و حداقل 1000کیلومتر فاصله داریم
3. احتمال داره حکم قاضی حبس باشه ؟
خواهش میکنم جواب بدین

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه میتوانند شکایت کنند یا خیر باید عرض شود که بله میتوانند شکایت کنند ولی به دلیل اینکه مدارک محکمه پسند برای اثبات ادعا و شکایت خود ندارند نتیجه ای در بر نخواهد داشت.لذا در صورت اثبات هم فقط شلاق دارد و حبس نخواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط