🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ارزش سرقفلی مغازه، چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۶۲۵

با سلام.
میخواستم بدانم ارزش سرقفلی چند درصد ارزش ملک است. مثلا اگر ملکیت ۲ میلیارد ارزش گذاری شود چه مقدار از این مبلغ ارزش سرقفلی است؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین سرقفلی بر اساس مسایل متعددی تعیین میشود که بهترین مرجع برای تشخیص آن ، متصدیان محلی املاک یا کارشناسان رسمی دادگستری میباشند .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

میزان و مبلغ سرقفلی به موقعیت محلی و کیفیت ملک و تجهیزات مورد نیاز مستاجر بستگی دارد از این رو محاسبه ارزش سرقفلی به توافق و اراده ی موجر و مستاجر وابسته است ، به این صورت که مالک مبلغ سرقفلی را تعیین می کند و مستاجر می تواند آن را پذیرفته و پرداخت کند و یا اینکه از معامله مورد نظر انصراف دهد ، مستاجر اختیار قانونی در تغییر میزان مبلغ سرقفلی ندارد.
از آنجا که مبلغ سرقفلی به مالک محل پرداخته می شود نه به مستاجر اول ، لذا رونق تجاری و شهرت کسب و کار در تعیین مبلغ آن تاثیری نخواهد داشت.
محاسبه ارزش سرقفلی تنها توسط مالک محل تعیین می شود و اگر مالک از دریافت آن امتناع ورزد ، بعدا نمی تواند از مستاجر بابت سرقفلی، مبلغی را طلب کند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط