🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ازاله بکارت و حضور پسر برای آزمایش در پزشکی قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۲۴

ببخشید من ی کم گیج شدم. شما فرمودید برای این ک دختر بتواند ازاله بکارت را اثبات کند باید شکایت کنه و ب پزشکی قانونی مراجعه کنه و وجود پسر هم الزامی است. اما در این جا میگید دختر میتونه بره پزشکی قانونی برای آزمایش و اگر آزمایش باشه میتونه اثبات و پیگیری کنه.  من اینجارو متوجه نشدم میشه کمی توضیح بدید؟ اگر بعد از دوروز خبری نشده باشه یعنی دختر اقدام نکرده و اتفاقی نیفتاده و بعدش نمیشه اثبات کرد درسته؟ برای اینک دختر بتونه ب پزشکی قانونی بره و ازاله بکارت رو ثابت کنه در همان دوروز پسره هم باید باشه تا ثابت شه دیگ درسته؟بعد از گذشت دو تا سه روز قابل اثبات نیست درسته؟ممنون میشم اگ کمکم کنید
وقتی ماه ها از این اتفاق گذشته و خبری نشده یعنی دختر اقدامی نکرده دیگ درسته؟ ممنون میشم برام توضیح بدید

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر باید به عنوان شاکی شکایت خود را در دادسرا مطرح کند. با طرح شکایت، برای مرد احضاریه اعلام می شود و مرد در مراحل اولیه جلب نخواهد شد و پس از انجام تحقیقات مقدماتی پرونده به دادگاه ارسال می شود. سپس، از طرفین دعوت می شود برای بیان دلایل و دفاعیات خود حاضر شوند. اظهارت طرفین می تواند با اماراتی همراه باشد برای مثال پیامکها و یا چت های دختر و پسر در فضای مجازی که در این باره صحبت شده است یا اگر شاهدی وجود داشته باشد. سپس قاضی با درنظر گرفتن اظهارنظر پزشکی قانونی حکم صادر می کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

وقتی ماه ها از این اتفاق گذشته و خبری نشده یعنی دختر اقدامی نکرده اما توجه داشته باشید که تا دو سال می تواند از شما شکایت کند و بعد از آن مشمول مرور زمان خواهد شد

ابتدا باید شکایت کنید و توسط پلیس و یا دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع شوید و خودتان مستقیما نمیتوانید به پزشکی قانونی بروید. در صورت اثبات و وجود موردی پسر نیز به پزشکی قانونی ارجاع خواهد شد. لذا بعد از دو روز دیگر چیزی قابل اثبات نیست. در صورتیکه مدرکی یافت شود از دختر این آزمایش نگهداری میشود و اگر هم مدتی سپری شود باز از پسر ازمایش خواهد شد و قابل اثبات است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 87132 داخلی 104 تماس بگیرید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط