🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ازاله بکارت و مجازات آن درصورت رضایت طرفین برای رابطه جنسی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۲۰۰

سلام خسته نباشید. بنده با رضایت دوست دخترم سکس از مقعد داشتیم که از آخرین بار هم شش ماه و نیم میگذره دوس دختر بنده بعد از یک ماه و نیم میره پیش متخصص زنان و به گفته ی خودش میگ ی طرف پرده ی من نیست.من از چند تا متخصص پرسیدم گفتن فقط ورود جسم ی آلت به رحم باعث پارگی میشه.درمورد اینک من پرده زدم و یا اصلا از جلو رابطه ای بوده هم ایشون تو پیام ها و ویس ها اظهار کردن که همچین چیزی نبوده. اگر این آسیب دیدگی که این دختر خانوم ادعا میکنن و دروغ و بازی نباشه،میخواستم بدونم بعد از گذشت این همه مدت میتونه این دختر از من ب جرم ازاله بکارت شکایت کنه؟ و ی سوالی ک دارم شما فرمودید تنها ۲ روز زمان نیاز هست تا رابطه از جلو مشخص باشه‌، آیا امکانش هست که خود دختر بعد از سکس رفته باشه پزشکی قانونی و بتونه اثبات کنه ک کار من بوده؟منظورم اینه ک وجود طرف دیگ برای رفتن به پزشکی قانونی و گرفتن آزمایش در همان مدت زمان مشخص مورد نیاز هست؟از مدت اخرین سکس حدود ۶ ماه میگذره و حدود ی هفته است از هم جدا شدیم
ایشون اظهار کرده ک میخوان منو به زور شوهر بدن و منم کات کردم. اینم بگم سکس با رضایت خود ایشون و تو خونشون بوده. اگر طرف مقابل نیاز نیست ایا میتوان استعلام گرفت که این دختر خانوم برای اینکار در پزشکی قانونی اقدام کرده ی ن؟؟و در صورت اتفاق افتادن همه این ها چه مجازاتی در انتظار منه؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ایشان باید شکایت کنند تا به پزشکی قانونی ارجاع شوند و نمیتوانند خودشان شخصا به پزشکی قانونی مراجعه کنند. لذا دیگر قابل اثبات نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط