🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از بیت المال پرداخت میشه یا خود متهم میده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۰

در سال ۸۰ ،دیه یک سوم حطای محض ثبت شده قرار بود بخاطر اعسار متهماز بیت المال پرداخت بشه ولی پرداخت نشده بخاطر عدم پیگیری شاکی
چه کنم که دیه من در فرض اعسار متهم،تقسیط نشود
شمارو بخدا کمی کمکم کنید

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرجدیدااموالی ازطرف میدانیدمعرفی نماییدتاازاعسارخارج شودیاممنوع الخدماتی نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام با توجه به گذشت زمان طولانی می توانید پرداخت یک جا دیه را بخواهید و نسبت به معرفی اموال ایشان اقدام کنید در صورت عدم پرداخت یا وجود مال ممنوع الخدماتی،مسدودی حساب و یا جلب ایشان را بخواهید

با معرفی اموال طرف ..اعسار او را بشکنید

بسمه تعالی : فقط میتوانید با معرفی اموال یا اثبات تمکن مالی مدیون از صدور اعسار جلوگیری نمایید

با سلام
با توجه به اظهارات شما ،پرداخت دیه به شما بصورت اعسار می باشد مگر اینکه شما با معرفی مال متهم تمکن مالی متهم را اثبات کنید ،

تشخیص اعسار با دادگاه میباشد و شما برای اینکه ادعای اعسار را رد کنید باید با معرفی اموال یا اثبات تمکن مالی ایشان به دادگاه اقدام کنید.

در صورت پذیرش اعسار دیه تقسیط خواهد شد مگر اینکه بتوانید توانایی مالی ایشان را ثابت نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط