🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از بین رفتن بکارت دختر به درخواست خودش قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۶۶۹

درود
چند ماه پیش دوست من به درخواست دوست دخترش با او رابطه نامشروع برقرار میکند و پرده بکارت دختر در این رابطه از بین میرود . بعد از اون اتفاق هم چندین بار این رابطه تکرار شده .
الان چند ماه از آخرین رابطه دو شخص گذشته اما پیامک ها و پیام هایی بین این دو در تلگرام رد و بدل شده که پسر از بین بردن پرده بکارت را به عهده گرفته اما در پیام ها هم مشخص هست که درخواست از طرف خود دختر بوده .
حالا این دختر تهدید به شکایت کرده و به پسر گفته اگر با من ازدواج نکنی ، شکایت میکنم و پسر هم هیچ علاقه ای به ازدواج با این شخص ندارد . سوالم این هست که آیا این پیام های رد و بدل شده بین دو فرد در فضای مجازی میتواند دلیلی برای قاضی باشد ؟ اگر بله حکم چیست . ممنون میشم راهنماییم کنید .
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شکایت این دختر خانم هیچ نتیجه ای در بر نخواهد داشت به دلیل اینکه پیامک در این خصوص صرفا اماره است و اگر هم فرد اقرار به زوال بکارت کرده باشد تاثیری در اثبات نخواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط