🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از تلگرام و واتساپ میشه پرینت گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲,۴۷۲

۱_ اگه میشه صرفا به دلیل شک داشتن به همسر قاضی دستور پرینت تلگرام و واتساپ رو میده؟
۲_آیا مرد میتونه توی دادگاه مدعی بشه همسر من پولی نداشته و الان از کجا پول آورده و قاضی پرینت حساب بانکی رو بخواد؟ اگر پرینت حساب رو بخواد چند ماهه میخواد؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تلگرام و واتساپ به دلیل عدم سرور داخلی امکان پرینت وجود ندارد . ضمنا به صرف شک امکان بررسی حساب بانکی نیست.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام، صرف شک عملی انجام نمی شود به دستور مقام قضایی دوما سرورهای تلگرام و واتساپ داخل کشور نیستش که دسترسی بهش داشته باشیم

امکان استعلام و پرینت این اپلیکیشن ها وجود ندارد لیکن می توان اسکرین شات گرفت و به عنوان اماره مورد استناد قرار گیرد

درود
تلگرام و واتساپ در ایران سرور ندارد نمی توانید پرینت بگیرید ضمنا به صرف شک امکان بررسی حساب بانکی نیست.

خیر امکانش نیست و نمیتونید از واتزپ.... پرینت بگیرید

با سلام.
از پیام های تلگرام و واتس اپ نمی‌توان پرینت گرفت و دوما اینکه در مورد پیام های مخابراتی نیز تنها با شکایت شوهر مبنی بر روابط نامشروع و ارائه ادله کافی در این خصوص، قاضی دستور پرینت پیام ها و تماس های زوجه را تا ۶ماه قبل صادر می‌کند.

-- اخذ استعلام از پیام رسانهای خارجی امکان پذیر نیست .
-- دادگاه به صرف شک یک نفر اقدام به تحقیق از مسائل شخصی دیگران نکرده و تحصیل دلیل برای شاکی ممنوع است .
-- استعلام از حساب بانکب زوجه حسب درخواست زوج به دلیل تشکیک در مسائل مالی نیز میسر نمی باشد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط