از زمانی که زوجه منزل را ترک کرده، به او نفقه تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۵

سلام خسته نباشید
خانمم رفته خونه پدرش دو بار اظهارنامه فرستادم نیومد سر خونه زندگیش.
از اونروز تا حالا باید نفقه پرداخت کنم بهش؟
برای بچه ام ریختم اما برای خانمم چون حسابم را بستند نتونستم بیشتر از اون مبلغی که باید واریز میکردم واریز کنم چیکار باید بکنم؟
نمیتونم کار کنم چون حسابم را بستند.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا وقتی حکم قطعی الزام به تمکین به نفع شما صادر نشده باید نفقه. ا پرداخت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

دادخواست الزام به تمکین دهید و استناد به اظهارنامتون کنید .درصورت اثبات اینکه زوجه درتاریخ مقرر منزل را ترک کرده است و تمکینی انجام نداده است نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد.

درصورت اثبات ترک منزل توسط زوجه بلادلیل ، مستحق نفقه نیست

سلام
دادخواست الزام به تمکین علیه زوجه ثبت نمایید و به استماد اظهارنامه ها ایشان محکوم می شوند و از تاریخ خروج به علت نشوز مستحق نفقه نخواهند بود...

با سلام ووقت بخیر
دادخواست الزام به تمکین دهید و استناد به اظهارنامتون کنید .درصورت اثبات اینکه زوجه درتاریخ مقرر منزل را ترک کرده است و تمکینی انجام نداده است نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط