🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از مامور انتظامی با عنوان توهین و بازداشت غیر قانونی شکایت نموده ام، آیا حکم محکومیت آنها صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۳

در مقابل معاونت نیروی انسانی ناجا به دلیل توقف با موتورسیکلت شخصی ام به بنده اهانت نمودند و بعد از آن به مدت ۳ ساعت بازداشت نمودند و پس از اخذ اجباری اقرار به اشتباه رها کردند، روز بعد به دادسرای نظام مراجعه و از ماموران شکایت کردم و مرجوعه قضایی به بازرسی دادم.
آیا دادگاه آینده رای به محکومیت آنان می دهد؟
شکایتم با عنوان توهین و اهانت _ توقیف غیر قانونی موتورسیکلت _قدرت نمایی _بازداشت غیر قانونی_ نقض حقوقی شهروندی بوده.

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر برای اثبات ادعای خود دلیلی داشته باشید با عنوان توهین و بازداشت غیر قانونی می توانید نتیجه مثبت حاصل کنید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

عناوین شکایت شما زیاد هست . مهم اثبات آن است

اگر با ادله اثبات نمایید بله مجازات خواهند شد

در وحله اول شما باید توان اثبات ادعای خود را داشته باشید
در وحله ثانی هم در صورت احراز وقوع جرایم ، حکم محکومیت صادر میگردد

سلام در صورت احراز وقوع جرایم فوق توسط مرجع قضایی مربوطه حتما حکم محکومیت صادر میگردد

سلام
اگر برای اثبات ادعای خود ادله کافی داشته باشید می توانید به مجازات ایشان امیدوار باشید.
اگر در مرحله تحقیقات مقدماتی نظر بازپرس و دادستان بر جرم بودن عمل ارتکابی باشد، دادگاه تشکیل خواهد شد و شما نیز دعوت می شوید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط