🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از من خواسته تا آدرس و مشخصات کامل و آدرس پستی و عکس کارت ملی ام را ارسال کنم؛ ارسال این مدارک دردسر ساز خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱

سلام
فردی با نام روز از لندن مدت ده روز است که با من دوست شده و گفت که خودش و همسرش افراد ثروتمند و خیری هستند که پنج سال پیش همسرش فوت کرده و الان هم خودش بیماری سرطان دارد و البته چندین عکس از کارخانه در حین کار و الان که در بیمارستان است برایم فرستاده ولی حالا از من خواسته تا مبلغی پول برایم ارسال کند تا من مابقی پولش را صرف امور خیره کنم و یک دفتر خیره بزنم حالا از من خواسته تا آدرس محل سکونت و مشخصات کامل و آدرس پستی و عکس کارت ملی ام را براش واتساپ کنم سوالم اینه که این که ارسال این مدارک تو واتساپ می تونه برای من مشکل ساز بشه اگه این فرد قصد سوء استفاده داشته باشه یا نه؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. اکثر این موارد کلاهبرداری هستند و لطفا از ایشان بخواهید مشخصات کاملش را ابتدا او برای شما ارسال کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط