🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از من طلب خسارت مینمایند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۰

مقصر حادثه‌ای شدم مدارک بیمه و گواهینامه و معاینه فنی کامل دارم سقف خسارت بیمه نامه ۹ میلیون است و زیاندیده ۹ میلیون خسارت از بیمه دریافت کرده حالا از من طلب کردن مبلغ ۹ تومان را علت را گفتن نوع کاربری بیمه نامه کرایه شخصی و گواهینامه پایه ۳ دارید و اشتباه نماینده صادر کننده بیمه نامه بوده طبق بیمه نامه قبلی جدید را تمدید نکرده سر خود زده کرایه شخصی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بیمه به شما اعلام نموده است که اشکال از نماینده بیمه بوده است بدیهی است که نماینده بیمه از بدنه همان شرکت بیمه میباشد و به طریق اولا اشتباه نماینده بیمه اشتباه شرکت بیمه محسوب میشود.و از باب تسبیب نماینده بیمه و نیز به طریق اولا شرکت بیمه در این امر مقصرند

از بیمه بخواهید همین موضوع را به شما ابلاغ مکتوب نمایند چنانچه کتبا به شما اعلام شد از همان ابلاغیه برای رفع مسولیت خود استفاده کنید و اگر حاضر به اعلام آنچه به شما گفته اند در خصوص اشتباه بیمه بصورت کتبی نشدند از همان نماینده صادر کننده و شرکت بیمه از باب تسبیب طرح دعوای رفع مسیولیت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط