از من یک برگه سفید امضا گرفتند و از آن سوءاستفاده کردند،چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۵

با سلام
بنده سرباز پادگان در بخش اداری هستم، یکی از هم خدمتی های من که با هم در یک اتاق هستیم حدود ۲ ماه پیش گفت که داداشم سرهنگ اداره آگاهی هست و با رئیس بیمارستان چمران دوست و اشناست میتونه کارهای معافیت رو انجام بده،گفت مدارک برام بیار کپی شناسنامه خود و چندتا عکس و .. مدارک رو بردم برای تشکیل پرونده،بعد گفت شما یک برگه خالی با امضا و اثر انگشت بده که طرف درخواست بنویسه و پرونده بسازه برات، من هم نمیدونستم که دست خط میتونه سند باشه با خط خودم نوشتم که متن مورد تایید میباشد و یک امضای الکی زدم و اثر انگشتم کس دیگه ای زد،حالا از برگه سوءاستفاده کرده، من چکار میتونم بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید از شخصی که سند جعل شده را بر ضرر شما استفاده کرده است شکایت جعل سند نمایید
با تشکر

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

سلام . شما باید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از کسی که سند را به ضرر شما استفاده کرده شکایت کنید .

: بسمه تعالی : با توجه به مراتب اعلام شده از جانب حضرتعالی در مورد برگه با انکار و تردید در امضا و اثر انگشت میتواند اصالتا از خود انتسابات مکتوب رو از بین برده و خود را نسبت به برگه تبرئه کنید .. مهمترین امر در این موضوع اثر انگشت است که فرمودید کسی دیگری زده ...و تقاضای جلب نظر کارشناس مربوطه را حتما بخواهید یعنی با توجه به انکار و تردید نسبت به برگه انتسابی تقاضای جلب نظر کارشناس کنید .

راههای اثبات جرم سوء استفاده از سفید امضاء یا سفید مهر :
۱) اقرار، با اقرار اگرچه یک مرتبه هم باشد این جرم ثابت می شود.
۲) شهادت، با شهادت دو مرد عادل این جرم اثبات می شود.
۳) علم قاضی.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط