🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از موعد گذشته و تعویض پلاک اقدام به پلاک گذاری نمیکند؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲

موتوری را از شخصی خریدم. سند موتور مربوط به ستاد اجرایی فرمان امام است و داخل سندش موعد داده که در ان موعد برای پلاک اقدام کنم ولی الان از ان موعد گذشته و تعویض پلاک اقدام به پلاک گذاری نمیکند. لطفا راهنماییم کنید چه کنم اخه احتیاج دارم و وضع مالیم خوب نیست

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال اموال منقولی که به نفع ستاد اجرایی مصادره شده و در متن سند تعهدی را بر خریدار در زمان معینی مقرر نموده باشد متعهد مکلف به انجام آن تعهد در همان زمان مقرر است.چنانچه تعهد انجام نشود چون زمان قید تعهد و انتقال معلق بر ایفای تعهد است اساسا فروشنده موتور فاقد مالکیت است و معامله منعقد شده در قالب معامله فضولی توصیف می شود و خریدار میتواند کلیه خسارات و ثمن و غرامات وارده خود را از فروشنده بخواهد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
همان مرجعی که مهلت داده باید به نحوی مهلت آن را تمدید نماید. باید به ستاد اجرایی مربوطه مراجعه و در خواست تمدید مهلت یا تنظیم وکالت نامه نمایید
موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط