🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از چه طریق شکایت کنم که برادرم از منزل من برود و امنیت جانی داشته باشیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸

سلام اینجانبه ۳۱ ساله با مادر خود و یک برادر ۲۹ ساله زندگی میکنم برادرم بی دلیل من و مادرم را مورد ضرب و شتم و توهین های رکیک قرار میدهد میخواهم بدانم چگونه شکایت کنم که برادرم از زندگی ما برود منزل مسکونی اجاره ایی و اجاره بنام من میباشد میخواهم بدانم باید از چه طریق شکایت کنم که برادرم از منزل من برود و امنیت جانی داشته باشیم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهترین راه تعویض قفل درب میباشد و در صورت ایجاد مزاحمت و ورود به اجبار ، با تماس با پلیس ۱۱۰ صورتجلسه ای تنظیم و از ایشان بخاطر این اعمال و ضرب و شتم و یا توهین و فحاشی شکایت نمایید و در صورت داشتن مدارکی دال بر ادعای شما به دادگاه ارایه دهید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام و احترام
تحت عنوان ضرب و جرح،توهین،یحتمل افترا (طرح این موارد و اثبات آنها مرتکب را مشمول شرایط تعدد مادی جرم میکند)و با عنایت به منتفع بودن شما از ملک مستند به قرارداد اجاره میتوانید از حضور ایشان در منزل ممانعت به عمل آورید و پس از آن احتمال وقوع مزاحمت های توامان با فحاشی بسیار بالاست لیکن وقوع (توهین و مزاحمت)در این مسئله از مصادیق تعدد معنوی جرم محسوب و باب تشدید مجازات را فراهم می آورد و با عنایت شهادت شهود، تنظیم صورت جلسه از طریق تماس با پلیس ۱۱۰، با مراجعه به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی اقدام به طرح شکایت بفرمایید.
موید باشید

با سلام شما میتوانید ایشان را به منزل راه ندهید در صورت ایجاد مزاحمت با ۱۱۰ تماس گرفته و صورت جلسه آن را به دادسرا برده و شکایتی علیه ایشان مطرح نماید

با تعویض قفل ورودی امکان ممانعت از ورود برادرتان وجود دارد . در صورتی که بعد از این اقدام مزاحمتی نیز ایجاد نماید میتوانید ضمن تماس با ۱۱۰ موضوع را گزارش نموده و باستناد آن گزارش مبادرت به طرح شکایت بر علیه وی نمایید . برای طرح شکایت باید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط