🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از کارافتادگی با واریز بیمه از سال ۸۴ و تصادف ۳۵سال قبل

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۵

بنده ۳۵سال پیش تصادف کردم از ناحیه لگن و مثانه دچار معلولیت شدم. از سال ۸۴ شروع به پرداخت بیمه تامین اجتماعی کردم، آیا شامل از کارافتادگی می‌شود؟ در ضمن۱۲سال سابقه دارم.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. شامل از کار افتادگی ناشی از حادثه حین کار نمی‌شوید. اما میتوانید از کارافتادگی ناشی از بیماری را پیگیری کنید. ابتدا باید به پزشک متخصص مراجعه کنید و پس از اخذ نظر ایشان، به شعبه تامین اجتماعی مراجعه و درخواست معرفی به کمیسیون پزشکی بدهید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان

با سلام
، از کارافتادگی یعنی کاهش قدرت کار بیمه‌ شده که نتواند کار سابق خود را انجام دهد . طبق این تعریف چنانچه جنابعالی در حال حاضر شاغل باشید و بیمه پرداخت نمایید میتوانید را گواهی پزشک معالج و تایید کمیسیون پزشکی موضوع ماده ۷۱ تامین اجتماعی ، تقاضای از کار افتادگی نمایید. در غیر اینصورت صرفا از طریق بازنشستگی و طبق شرایط سنی میتوانید با سابقه کمتری بازنشسته شوید.

سلام خیر از کار افتادگی باید در اثر حادثه ناحیه ی کار افتاده باشد.

درود بر شما ، دوست گرامی با آرزوی سلامتی، از کارافتادگی بایستی در حین کار اتفاق افتاده باشد.

با سلام
خیر از کارافتادگی می بایست در اثر حادثه ناشی از کار اتفاق افتاده باشد.

باسلام از کار افتادگی می بایست ناشی از کار باشد تا بتوانید از مزایای ان بهرمند شوید

با سلام و احترام
اگر شما در زمان انجام کار یا بواسطه آن دچار حادثه و ایجاد نقص شوید میتوانید از مزایای از کارافتادگی استفاده نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط