🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از کجا معلوم که این مدت که دستش بوده و موتور رو تعمیر کرده برنداشته باشه موتور رو عوض کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶

با سلام. من یک ماه پیش یک خودروی تویوتا کمری که ۱.۵ سال دستم بود رو آگهی کردم و چون مشکل موتوری داشت ۳۰ تومن زیر قیمت بازار یکی اومد از کردستان و خریدش. به اون شخص وکالت فک پلاک یک ماه و وکالت تعویض سند دادم. حالا بعد از یک ماه اون طرف زنگ زده میگه موتور رو کامل خرج کردم و درست کردم ۲۰ تومن خرجش شد. بعد به هم میگه شماره روی موتور دستی هست و پلاک گذاری انجام نداده. در صورتی که من هیچ مشکلی با تعویض پلاک نداشتم. تو این مدت هم که دستم بوده دست به موتور نزدم. حتی خودم این احتمال رو میدم که خود اون شخص موتور رو تعویض کرده باشه و بندازه گردن من. الانم طرف میگه میزارمش آگاهی ماشین رو جریمش رو تو بده. الان این مشکل با من یا اون؟

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مبایعه نامه داشته و تاریخ تحویل خودرو در آن قید شده باشد ، با استفاده از تامین دلیل و کارشناسی میتوانید از تاریخ و نحوه تغییرات به صورت رسمی مطلع شده و از خود رفع اتهام نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

ضمن اهدای سلام و احترام
هر گونه تغییر در مشخصات خودرو و موتور و اتاق وشاسی جرم و مرتکب به استناد ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی به تحمل حبس از،شش ماه تا یکسال محکوم میشود شخصی که سند خودرو به نام وی میباشد مجرم محسوب میشود لازم به ذکر است جرم موضوع این ماده معمولا از طریق شوراها ی حل اختلاف رسیدگی و به استناد بند یک ماده ۳ قانون وصول برخی از درآمد های دولت و مصرف آن در موارد معین تبدیل به جزای نقدی میشود برای خودرو شما در استان کردستان حدود یک میلیون تومان جزای نقدی

مشاوره‌های حقوقی مرتبط