🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

از کدام مرجع قضایی بایست اقدام کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۲

همسرم چند شب پیش هنگامیکه من سره کار بوده ام, در پی مشاجره تلفنی که داشتیم, وسایل شخصی خود را جمع کرده و به منزل خواهرشان رفته اند. همراه خود تمامی طلاها و سکه هایی که داشته ایم را برده اند. طی تماس نلفنی معتقدند متعلق به ایشان است.
برخی طلاها برای نامزدی بوده
برخی سره عقد بوده ( حتی حلقه ازدواج مربوط به من را برده اند)
برخی برای دوران ازدواج.
برخی فاکتورها نزد من هست و برخی دیگر خیر .
به پلیس ۱۱۰ اطلاع داده ام و ماموری امده و گزارشی تنطیم نموده . جهت استرداد طلاها و سکه ها میخواهم ببینم :
۱-رویه چه باید باشد؟
۲-داشتن وکیل جهت طرح دعوی در این زمینه تاثیر بسزایی دارد در احتمال موفقیت؟( چون به خواندن مطالب برداشتم این بود همه چیز به نظر قاضی و رویه موجود بستگی دارد)

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱-رویه چه باید باشد؟
* تمامی طلاجاتی که از سوی زوج ، خانواده و فامیل زوج هدیه داده شده قابل رجوع میباشد و صرفا زوجه طلاجاتی که فاکتور بنام خود یا خانواده او باشد به زوجه تعلق خواهد گرفت
۲-داشتن وکیل جهت طرح دعوی در این زمینه تاثیر بسزایی دارد در احتمال موفقیت؟
* بالطبع حضور یک وکیل خبره و کارآزموده در پرونده کمک شایانی برای شما خواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

-- باید نسبت به لوازم و اقلامی که مدرک و فاکتوری برای اثبات مالکیت خود دارید یا لوازمی که عرفا متعلق به زوج محسوب میشود دادخواست استرداد را از طریق دفاتر خدمات قضائی مطرح نمائید .
-- قطعا استفاده از وکیل جهت تنظیم دادخواست و ارائه و پیگیری پرونده و دفاع در دادگاه میتواند موجب تسریع روند صدور رای و اخذ منیجه مناسب گردد .

سلام
طلاهایی که بعد از عقد برای ایشان هدیه خریده اید قابل مطالبه است البته باید فاکتور داشته باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط