🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

استرداد طلاجات از زوجه به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۰

سلام.
چن ماه قبل از جدایی برای همسرم طلا گرفتم. روز بعد اونهارو عوض کرد . آیا با داشتن فاکتور واقعا میشه اونهارو پس گرفت یا خیر... یکی میگه اگه طلا عوض شده نمیشه یکی میگه میشه. از شما عزیزان میخوام منو راهنمایی کنین. اگه واقعا راهی باشه که بتونم پس بگیرم تا اقدام کنم اگه هم نیس فدای سرتون. خدا خیرتون بده که وقت میزارین و مارو یاری میکنین

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمانی که اصل طلاها موجود نباشد و به هر دلیلی از بین رفته یا تبدیل شده باشد دیگر قابل استرداد نخواهد بود

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۳,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با توجه به تعویض طلاهای مذکور و خروج آن از ید همسر سابقتان امکان رجوع از هبه را ندارید .

ر اساس قانون مدنی ، عقد هبه یک عقد جایز است ؛ یعنی اینکه شخص هر زمان که بخواهد می تواند آن را به هم بزند و مال هدیه شده را باز پس بگیرد یا اصطلاحا از عقد هبه رجوع کند . اما در برخی از شرایط ، مرد نمی تواند از هبه طلاها رجوع کند و طلاهایی که به همسرش داده را پس بگیرد . بر اساس ماده ۸۰۳ قانون مدنی ، در موارد زیر نمی توان از هبه رجوع کرد :

- در صورتی که مال هدیه داده شده از بین رفته باشد ؛

- در صورتی که مال هدیه شده از ملکیت هبه گیرنده خارج شده باشد و به دیگری تعلق گرفته باشد ؛

- در صورتی که در مال هبه شده تغییراتی حاصل شود ؛

- در صورتی که هبه از نوع هبه معوض بوده و عوض هبه دریافت شده باشد دیگر نمی توان از عقد هبه رجوع کرد و مال هدیه شده را پس گرفت

مشاوره‌های حقوقی مرتبط