🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

استرداد طلاهام طبق قانون ممکن میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱

من با همسرم به مشکل خوردیم و ایشون منو با کتک بیردن انداخت بعد دو ماه زندگی من وقتی از خونه اومدم بیرون هیچ چیزی برنداشتم و بزرگترین اشتباهم این بود که کل طلاهای مجردیمو و با فاکتوراش بردم خونه همسرم و بعد این ماجرا و اینکه الان دوسال از این ماجرا میگذره و من خونه پدری ساکنم هرچی ازشون خواهش کردیم طلاهای مجردی خودم و پس بدن قبول نکردن و به دروغ گفتن دزد برده تنها مدرکی که دارم تو فیلم محضرمون خانوادم یه سرویس طلا دادن و اونام طلای عروسی تو عقد بهم دادن، میشه راهنماییم کنین چیکار کنم بتونم پس بگیرم ایا میتونم طلاهای موجود در فیلم پس بگیرم یا نه راهی وجود داره ممنون میشم راهنماییم کنین

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود و عرض ادب
طلاهای مجردیتون قابل استرداد است و طلاهای دوران متاهلی نیز تا زمانی که از هبه رجوع نشده قابل استرداد است لیکن با فیلم محضر نمی توان وجود طلا در دست همسرتان را اثبات نمود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بدوا توصیه می شود بر اساس اظهار نامه مطالبه طلا ها را انجام دهید که بعدا بیانگر این امر باشد که علیرغم مطالبه شما ایشان استنکاف نموده متعاقب آن می توانید نسبت به تنظیم دادخواست حقوقی یا شکوائیه کیفری بر اساس صلاحدید اقدام فرمایید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط