🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

استرداد طلا در دوران مجردی توسط زوجه به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۰

سلام خانومی منزل را ترک کرده ومهریه او قطعی پنج پیش قسط هر سه ماه یکی وعدم تمکین خانوم ثابت شده وباشوهر زندگی نمیکند در حضور مامور وسایل خود رابرده وملزم به استرداد وسایلی شده که زوج تهیه کرده است حال بعد از اینن قضایا خانوم فاکتور هایی را اورده که طلاهایی را که در دورانی که هنوز ازدواج نکرده وپدر او خریداری کرده ادعا میکند شوهر او در زندگی فروخته در حالی که طلایی نبرده وفاکتورها را ازمادربزرگ خود گرفته ومال کسی دیگر است ایا میتواند زوج راملزم به پرداخت کند راهنمایی کنید لطفا زوج چه کاری میتواند انجام بدهد دقت کنید طلاها در ودران زندگی با پدر خریداری شده واصلا به منزل زوج نیاورده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید سندیت و اعتبار فاکتورها در دادگاه اثبات شود شما میتوانید با توجه به اکارات موجود و تاریخ فاکتور و .... اثبات کنید که این هدایا و فاکتور متعلق به فرد دیگری میباشد لذا در این صور ملزم به استرداد آنها نخواهد شد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین

مشاوره‌های حقوقی مرتبط