🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

استرداد طلا ها از زوجه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۳

با سلام
زنم نه ماه پیش طلاهای منو، چه اونایی که من براش خریدم، چه اونایی که خانواده اش برای من خریدن، رو بدون اجازه من، برد خونه پدرش، از فرداش هم رفت انواع شکایات از نفقه، مهریه رو انجام داد، منم تا الان کاری نکردم تا شاید سر عقل بیاد. الان میگه طلاق میخوام، در حالی که داره از حق حبسشم استفاده میکنه، چون چند روز بعد عروسی بی دلیل زد و رفت. میگه طلا ها رو خرج دادگاه و وکیل کردم، داره دروغ میگه البته. ایا راهی قانونی هست تا به حقم برسم. میخوام هدایا مو پس بگیرم. باید بگم من خونم تو شهر دیگه ای هست، جهت اقدام.ممنون

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به علت ادعای ایشان مبنی بر نبودن عین طلاجات بهتره دادخواست استرداد اموال منقول طلاجات طبق فاکتورها بدین و همچنین میتوانید اظهارنامه ارسال کنین برای استرداد طلاجات و رجوع از هبه ولی راه حل اول بهتر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

یاباایشان توافق کنید یا تقاضای تمکین بدهید ونسبت به پرداخت مهریه ونفقه اعساربزنید

با سلام
هدایای ازدواج اصولا قابل استرداد نیست مگر اینکه رابطه بهم بخورد .در این حالت تنها شما با استفاده از فاکتور می توانید ادعای مالکیت داشته باشید.مساله اصلی این هست که پس از ازدواج و زندگی زناشویی در صورتی که تمکین صورت گرفته باشد ایشان حق حبس ندارند و این امر شامل تمکین عام و خاص می باشد

اگر فاکتورها به نام شماست میتوانید مطالبه کنید و ادعا کنید هبه کرده بودم رجوع کردم و میخواهم

با سلام و احترام
طلا به عنوان هبه و هدیه برای زوجه میباشد که قابل استرداد نیست
شما فقط میتوانید ادعا کنید طلا ها به صورت امانی در ید همسرتان بوده است موفق باشید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط