🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

استرداد طلا و هدایا از سوی زوج ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۹

سلام.
ما ده ماهه نامزدیم ( ۵ ماه صیغه و ۵ ماه عقد ) همسرم هدایایی از قبیل پوشاک و طلا به مناسبت‌های مختلف به من دادن. الان مطالبه مهریه کردم و ایشون به دروغ و با تهیه فاکتور دروغین خواهان استرداد هدایا شدن. ارزش هدایا تقریبا ۶۰ میلیون میشه اما ایشون مدعی ۱۵۰ میلیون شده. آیا هبه مالکیت ایجاد میکنه؟؟؟
و بدون رسید و شاهد می‌تونه استرداد کنه؟؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید اعلام نمایید جهت هدایا را به اشخاص دیگر داده اید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

سلام در خصوص هدایای مثل طلا که زوج به زوجه می دهد این هدایا به مالکیت زوجه در امده ومی تواند در ان تصرفات مالکانه بنماید برای مثال بفروشد یا ....بنابراین در این فرض دیگر طلا قابل استردادنیست اگرچه زوج فاکتوری هم در این خصوص ارائه دهد

چنانچه اصل هدایا موجود باشد و شما نیز اقرار به وجود آن در نزد خود نمایید قابل مطالبه و دریافت از طرف ایشان می‌باشد اما چنانچه اصل آنها وجود نداشته باشد یا به هر دلیلی از بین رفته باشد قابل استرداد نیست

برخی از قضات معتقد هستند هبه معوض است و لذا امکان استرداد وجود ندارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط