استفاده از آپارتمان مسکونی به عنوان کارگاه خیاطی نیازمند جواز است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۵۰

سلام وقت بخیر، بنده یک آپارتمان دارم طبقه همکف هست که داخلش ساکن نیستم. حالا میخوام ازش به عنوان مزون لباس و خیاطی استفاده کنم، میخواستم ببینم آیا این کار جزو مشاغل خانگی حساب میشه و جواز میخواد؟ و ممکنه همسایه‌ها از من بتونن شکایت کنند؟ ممنون.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باتوجه به احتمال مشکلات و رفت وآمد بالا ،بایستی مجوز اخذ شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

سلام
بهتر است برای پیش بینی مشکلات احتمالی، در ساختمان هایی که کاربری اداری دارند، فعالیت کنید.

سلام چناچه رفت و آمد باعث مزاحمت برای ساکنین شود امکان شکایت وجود دارد لذا برای جواز اقدام کنید

با سلام،باید مجوز بگیرید و رفت و آمد موجب مزاحمت برای همسایگان نشود.

سلام منعی نخواهد داشت مگر اینکه رفت و امد موجبات مزاحمت برای ساکنین را در پی داشته باشد

با سلام
بله می بایست مجوز مربوطه اخذ گردد.

باسلام؛
برای مزون لباس می بایست مجوز مربوطه را از وزارت ارشاد و بنیاد ملی مد و لباس و موسسات تک منظوره هنری شهر خود اخذ نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط