🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

استفاده از حیاط به عنوان پارکینگ با ادعای داشتن این حق در سند منگوله دار چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۹۲

سلام
در آپارتمان 24 واحدی ما، 6 واحد فاقد پارکینگ مسقف هستند. این همسایگان با ادعای اضافه شدن یک بند به سند منگوله دار آنها در زمان خرید واحدهایشان - در سال 1377- مبنی بر استفاده از حیاط به عنوان پارکینگ، بعضا یک یا دو خودروی خود را در حیاط پارک میکنند.
اولا آیا این بند اضافی در سند آنها موجد حق استفاده از مشاعات ساختمان می شود؟
ثانیا آیا قانون اجازه واگذاری مشاعات به واحدها را توسط سازنده داده است؟
ثالثا در صورتیکه این حق وجود نداشته باشد چگونه می توان با این موضوع برخورد نمود؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر حق استفاده از مشاعات ساختمان را نخواهند داشت. لذا میتوانید علیه آنها شکایت ممانعت از خق کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط