🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

استفاده از حیاط مشاع به صورت اختصاصی امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۰۴۴

سلام
بنده در خانه ی سه طبقه ای زندگی میکنم که حیاط خانه در سند مشاع ذکر شده ولی طبقه ی منهای شصت ادعا میکند حیاط اختصاصی میباشد و سایر طبقه ها حق استفاده از آن را ندارند حتی در زمانی که به بیرون از خانه میرود درب حیاط را با قفل دو سر از پشت قفل میکند و از در ساختمان خارج میشود. چند روز پیش کنتور خانه که در حیاط بود افتاده بود وبا وجود اینکه کلید در حیاط را داریم هیچ گونه دسترسی به حیاط برای ما امکانپذیر نبود که بتونیم با کلید خودمون وارد حیاط بشیم و کنتور حیاطمون رو بزنیم و از قضا تمامی غذاهای داخل یخچال هم فاسد و خراب شد.
حال سوال من اینه که آیا همسایه ای که حیاط دستشه میتونه ادعای اختصاصی بودن حیاط را بکنه و اجازه نده بقیه ی همسایگان در همچین مواردی از حیاط استفاده کنند؟
ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اینکه حیاط مشاع میباشد لذا ایشان به هیچ عنوان نمیتواند مانع استفاده مالکین دیگر شود و در این صورت مالکین میتوانند شکایت ممانعت از حق علیه ایشان مطرح کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط