استنکاف مرکز داوری اتاق تعاون از صدور رای در مدت قانونی

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۷

سلام، پرونده‌ای با خواسته بطلان دو مصوبه هیات مدیره‌ی تعاونی مبنی بر ۱- افزایش سرمایه بدون رعایت هرگونه تشریفات قانونی ۲- اخراج تعدادی از اعضا مؤسس بدون رعایت تشریفات قانونی (انتشار آگهی) توسط مجمع عمومی فوق‌العاده تعاونی در روزهای ابتدایی آبان ۱۴۰۲ ثبت و اولین جلسه‌ی رسیدگی تاریخ پنجم آذر ۱۴۰۲ تشکیل شده است. با توجه به گذشت بیش از ۳ ماه از مهلت داوری و استنکاف یا امتناع داور مبنی بر صدور رای در مدت قانونی، تکلیف خواهان چیست؟ آیا می‌تواند بدون صدور رای داوری به دادگاه صلاحیت‌دار مراجعه نماید؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید داور دیگری تعیین نمایید، این مورد از موارد رد داور است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود ، به هرحال باید موضوع داوری تعیین تکلیف شود ، به داور اتاق تعاون مراجعه فرمائید تا نظر امتناع یا نظریه خودشو اعلام نمایند بعد اقدام لازم را حسب مورد انجام دهید یا به نظر داور اعتراض یا بعلت امتناع از دادگاه اقدام نمایید

میتوانید داور دیگری تعیین نمایید و اگر تراضی صورت نگرفت باید به دادگاه رجوع نمایید.

سلام از طریق اتاق تعاون پیگیری نمایید تا ابتدا نسبت به صدور رای اقدام شود با این کیفیت امکان ارجاع موضوع به دادگاه را ندارید

سلام بهتر است علت استنکاف ویاامتناع داور از صدور رای را جویا شوید گاهی اوقات به علت مشغله زیاد پرونده ها فراموش می‌شوند.

مورد از موارد ابطال رای داور میباشد

باسلام ، صدور رای داور باید در موعد مقرر باشد و اگر خارج از آن باشد از موارد بطلان رای داور است.
اگر در قراردادی شرط داوری درج شده باشد و به دادگاه مراجعه شود ، دادگاه قرار عدم استماع صادر خواهد کرد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط