🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اسکرین شات از روی تلگرام به عنوان مدرک قابل قبول است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۸۳۰

زوجه تعدادی اسکرین شات از تلگرام زوج گرفته (آن هم با گوشی موبایل خودش از روی صفحه گوشی زوج عکس گرفته) و پرینت نموده است که در آن مدعی شده زوج رابطه نامشروع داشته و جهت اثبات ادعای خود، زوجه پدرش را وادار به شهادت در محضر دادگاه نموده که زوج به پدر زوجه اقرار کرده که رابطه نامشروع داشته است! البته این موضوع اسکرین شات مربوط به شش ماه پیش بوده و حالا زوجه این ادعا را مطرح نموده با هدف اینکه بتواند از آن به عنوان مصادیق عسر و هرج استفاده و حق طلاق بگیرد. سوال بنده این است که آیا دادسرا صرفا با داشتن اسکرین شات و شهادت پدر شاکی ،‌ می تواند جرم رابطه نامشروع را اثبات نماید؟ (البته این پرینتها تماما جعلی می باشد.)
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر داشتن اسکرین شات فقط به عنوان اماره به علم قاضی کمک خواهد کرد و دلیل محسوب نمیشود لذا باید برای اثبات موارد عسر و حرج موارد دیگر را اثبات کرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط