🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اشتباه نوشته شدن سند طلاق در مورد باکره بودن دختر چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۷۹

باسلام و خسته نباشید. ضمن تشکر از پاسخ شما به سوالم.
میخواستم بدونم اینکه سند طلاقم مبنی بر باکره بودن من نوشته شده اما من خودم قبل از آن پزشکی قانونی رفتم و درآنجا نوشته شده که باکره نمیباشم وآنرا به دادگاه تحویل دادم ولی چون تصمیم به طلاق توافقی گرفتم مهریمو بخشیدم و طلاق گرفتم اما همسر قبلیم اصرار کردن که اسممون از شناسنامه پاک بشه و منم به وکیلم گفتم و ایشان گفتن که اگه هردوی شما موافق باشید امکانش هست اما من نمیدونستم که سندم اینطوری نوشته میشه چون وکیل کاراشو انجام داد ومن بعد گرفتن سند متوجه شدم.
حالا من بعد از اینکه عده نگه داشتم دوباره ازدواج کردم و تمامی موضوع رو به همسرم گفتم که باکره نیستم و سند طلاقم اشتباه نوشته شده ایشان قبول کرد و عقد کردیم حالا بعد از یکسال ونیم که در تمکین کامل ایشان بودم رفته ازم شکایت کرده که موضوع باکره نبودن را بهش نگفتم و چون شناسنامم پاک بوده در سند ازدواج نوشته شده دوشیزه. شکایت ایشون در مورد تدلیس هستش و تقاضای کیفر و فسخ ازدواج رو کرده. البته ایشون خودش سرناسازگاری پیش گرفته و این شکایت فقط برای اینه که مهریه نده و از طرفی من حق طلاق هم دارم واسشون میخواد منو بدون پرداخت مهریه طلاق بده.
آیا شکایت ایشون باتوجه به اینکه یکسال ونیم هست که اگرچه خانه مستقلی نداشتیم اما درتمکین کامل همسرم بودم و شوهر خواهرم و مادر وپدرم هم موضوع رو به ایشون گفتن درسته و برای من کیفر ومجازات زندان داره و به من مهریه تعلق نمیگیره؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه اثبات کنید با ایشان رابطه جنسی داشته اید و تمکین کامل داشته اید درخواست فسخ نکاح ایشان به دلیل باکره نبودن شما رد خواهد شد و بعید به نطر میرسد با آن موافقت شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط