🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اصلاح اتهام ذکر شده در ابلاغیه به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۹

سلام من پیارسال یک نامه ای رو برای یه اقای تایپ کردم که سربرگ اتحادیه لاستیک فروشان بود گفتند این نامه ها معرفی نامه برای دریافت لاستیک از اتحادیه است ما نام یک سری افراد رو میزدیم و پرینت میکردیم و تحویل ایشان میدادیم این اقا مثل اینکه مهر جعل کرده بودند و بجای رئیس اتحادیه پای برگه ها میزدند و لاستیک میگرفتند حالا این اقا دستگیر شدند و گفتن که ما این نامه ها رو براشون جعل کردیم و به ما رشوه دادند بابت هر نامه و ما بابت هر نامه از ایشون دویست تومن نقد رشوه دریافت کردیم درحالی که ما اصلا نمیدونستیم این اقا با این نامه ها این کارو میکنن و فقط دو هزار تومان پول تایپ دریافت کردیم حالا ما به جرم رشوه گیری و جعل و سواستفاده از شغل در دادگاه نظام مورد بازپرسی قرار گرفتیم و بنده با یک فیش حقوقی و همکارم با یک وثیقه بیست میلیونی ازاد هستیم البته بنده بازداشت نشدم فقط یه ساعت از سوال کردند ولی همکارم دو سه روز بازداشت بودند حالا بهد دو سال بی خبری و گشتن پرونده در دیوان و دادگاه انقلاب کرج و شهرستان های مختلف به دلیل که این اقا با چند نفر همدست بوده ، حالا برای منو همکارم ابلاغ اومده دعوتنامه مدت حضور پنج روز داخل پرانتز نوشته اصلاح اتهام
الان من نمیدونم فردا برم باز چیا بگم و چجوری باید ثابت کنم قصد بدی نداشتم و اینکارا رو نکردم ، ممکنه مارو نگه دارن و حکم بدی ببرن؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح اتهام به معنی این است که در روند تحقیقات موضوعات جدیدی مطرح شده که عنوان جرم شما تغییر یافته و لازم است تفهیم اتهام جرم جدید به شما صورت گرفته و احتمالا تشدید قرار نیز صورت بگیرد . ممکن است مبلغ کفالت شما افزایش بیابد یا قرار کفالت تبدیل به قرار وثیقه شود .

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط