اصلاح پلاک ثبتی در دعوی الزام به سند تا پایان جلسه اول

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۲

دادخواست الزام به سند دادم، چون در مبایعه‌نامه شماره اصلی و فرعی سند مادر نوشته شده بود در دادخواست شماره فرعی سند مادر آوردم که الان تبدیل به مجتمع مسکونی شده و شماره سند استاندارد شده. آپارتمان رو پیدا کردم، آیا می‌توانم قبل یا تا پایان اولین جلسه دادرسی لایحه اصلاح پلاک ثبتی را بدهم؟ ثمن پرداختی مبایعه‌نامه به فروشنده رو هم کمتر نوشته‌ام، آیا امکان اصلاح مبلغ پرداختی قسمتی از ثمن معامله هم دارم؟

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکانپذیر است؛ قبل از ورود به جلسه برای دادگاه لایحه ارسال بفرمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با سلام
بله وفق ماده ۹۸ قانون آیین دادرسی مدنی تغییر خواسته تا پایان اولین جلسه دادرسی امکان پذیر می باشد.

بادرودوسلام تاپایان جلسه اول می توانید اقدام نمایید.

باسلام.
تاپایان جلسه اول دادرسی امکان تغییر وافزایش خواسته راداری. باتوجه به سیستمی شدن، بهتراست قبل از جلسه اول درخواست خودراطی لایحه ای به شعبه مطرح کنید.

با سلام و عرض ادب
اصلاح ملاک ثبتی تغییر خواسته محسوب و تا پایان جلسه اول رسیدگی وقت دارید تا از دادگاه درخواست نمایید.

سلام تا پایان جلسه اول امکان انجام اصلاحات مزبور وجود دارد

درخواست های شما تغییر خواسته و افزایش خواسته می باشد که تا پایان جلسه اول دادرسی قابل طرح می باشد و بعد از آن قبول نمی شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط