🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اطلاعات ما در کلانتری و دادگاه موجوده, حالا ما باید دیه رو به صندوق برگردونیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵

سلام , برادرم که گواهینامه و بیمه نامه نداره با عابر پیاده تصادف کرده ایشون از ما شکایت کردن و ما هرچقدر سعی کردیم نتونستیم رضایت بگیریم حالا بعد از حدود یک ماه با ما تماس گرفتن و گفتن پارتی دارن و قراره دیه رو از صندوق تامین بگیرن و بزودی برای ما احضاریه میاد سوالم اینجاست صندوق تامین برای زمانی هست که راننده فرار کنه و هویتش نا معلوم باشه در صورتی که اطلاعات ما در کلانتری و دادگاه موجوده , حالا ما باید دیه رو به صندوق برگردونیم؟ برادرم ۱۷ سالشه و هیچ درآمد و اموالی نداره میتونیم درخواست قسط بندی بدیم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صندوق تامین خسارت بدنی شامل مورد شما نمیشود و دیه قابل تقسیط نیست و باید حداکثر دو سال تمام مبلغ تادیه گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط