🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اظهارنامه عدم تمکین را گم کرده ام، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۴۶

سلام
خانوم من قهر کرده رفته خونه پدرش اظهارنامه دادم برای تمکین ولی اظهارنامه رو گم کردم.
از کجا میتونم اظهارنامه رو تهیه کنم؟
خانومم رفته درخواست نفقه کرده ولی من ده نفر فرستادم دنبالش نیومده گفته میام ولی نیومده با توجه به همه اینا.
آیا من محکوم به پرداخت نفقه میشم یا نه؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دعوای الزام به تمکین مطرح نمایید و در صورت اثبات مسئولیتی برای پرداخت نفقه نخواهید داشت و همچنین به دفتر خدمات قضایی مراجعه کید و احتمالا با دادن اطلاعات شخصی امکان گرفتن نسخه اظهارنامه را داشته باشید و البته نتیجه ابلاغ انرا نیز وصول نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و گواهی ابلاغ اظهارنامه را دریافت نمایید. ضمن اینکه صرف داشتن اظهارنامه تمکین بدون طرح دادخواست اصلی الزام به تمکین و محکوم نمودن ایشان از پرداخت نفقه نمیتوانید امتناع کنید.

میتوانید اظهارنامه را مجدد از دفتر خدمات قضایی دریافت نمایید در سیستم موجود است

سلام.از همان دفتر خدمات الکترونیک قضایی مجدد پرینت اظهارنامه و ابلاغش را دریافت کنید.بعید است به پرداخت نفقه محکوم شوید

شما نیاز به اظهارنامه ندارید و بابت اثبات عدم تمکین ایشان می توانید به شهادت شهودتان استناد نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط