🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعاده حیثیت بعد از تخریب اتومبیل به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۲

با سلام
شخصی اتومبیل اینجانب را مورد تخریب قرار داده است (با خسارت تعیین شده 3 میلیون تومان از طرف کارشناس) بعد از صدور کیفرخواست از طرف بازپرسی در مرحله دادگاه و نیز تجدید نظر به دلیل اینکه شاهد برادر اینجانب میباشد قاضی محترم ادله را کافی ندانسته و حکم برائت برای متهم صادر نموده است، در حال حاضر متهم از اینجانب شکایت اعاده حیثبت مطرح نموده است. پیشنهاد برای دفاع در برابر شکایت ایشان چیست ؟ در حالیکه اینجانب با مشاهده جرم انتجام شده بطور طبیعی میبایست شکایت میکردم . حال ادله کافی نبوده هم باید ضرر تخریب را متحمل شوم و هم خواسته اعاده حیثیت ایشان؟ !!!
با این حکم دادگاه آیا این مجوز داده میشود که هرکسی در صورتی که دوربین مدار بسته ، شاهد و .... میتواند به دیگری خسارت وارد کند و نگران هیچ عواقبی نباشد و شاید بتواند مبلغی هم بعنوان پاداش انجام جرم دریافت نماید؟ !!!

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه شاهد و دوربین مداربسته داشته باشید میتوانید به آن استناد کنید و علاوه بر مطالبه خسارت ایشان را محکوم به جزای نقدی و یا حبس کنید پیشنهاد میشود با وکلای یاسا مشورت کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط