🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعاده حیثیت, شکایت از همسر

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۰۵

با سلام
همسرم اعتیاد به مواد مخدر دارد و مرا مورد آزار و اذیت قرار میدهد اظهارنامه ای برای او فرستادم که دست از این کارها بردارد اما فایده ای نداشت اگر بخواهم شکایت کنم چه مدرکی باید ارایه کنم که ثابت شود و اگر اثبات نکنم او میتواند از من شکایت اعاده حیثیت کند واگر از من شکایت کند جرمش چیست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات اعتیاد همسرتان بسته به شرایط به ادله محکمه پسند استناد نمایید به عنوان مثال اگر برگه آزمایشی که صحت ادعای شما را تایید نماید و یا اگر قبلا برای ترک اعتیاد در مراکز مرتبط بستری شده است و همچنین در صورتی که ایشان شما را مورد ضرب و جرح قرار داده است می توانید به گواهی پزشک قانونی ( در صورت که آن زمان پزشک قانونی ضرب و جرح صورت گرفته را گواهی کرده باشد ) استناد نمایید لازم به ذکر است که اثبات اعتیاد قدری مشکل به نظر می رسد.

در صورتی که ادعای شما اثبات نشود و ایشان طرح شکایت مینی بر اعاده حیثیت نماید منجر به نتیجه خاصی نخواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط