اعاده دادرسی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند خودرو

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۸

سلام، در دعوای اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند خواهان (منصرف/با پلاک توقیفی سیستمی) در دادگاه بدوی قرار عدم استماع دعوا خواهان و با رسیدگی ماهیتی در تجدیدنظر حکم به الزام به سند صادر و لذا به علت عدم رفع توقیف، اجرائیه انجام نشده و به استناد رای صادره در دادگاه توقیف کننده به عنوان معترض ثالث قابل قبول دادگاه نبوده و در تجدیدنظر حکم به رفع توفیف صادر شده و لذا همچنان متصرف اجرائیه رفع توفیف به راهور ارسال نگردیده است. ‌علیهذا شخص ثالث اصلی به استناد سند قطعی انتقال اجرایی در دادگاه توفیف کننده بدوی حکم به رفع توقیف به استناد مواد ۱۴۶ و ۱۴۷ صادر و نامه رفع توفیف به راهور ارسال گردیده و متصرف به محض اطلاع اقدام به تعویض پلاک به نام خود، ضمن اینکه نامه رفع توقیفی به نام شخص ثالث اصلی پرونده ارسال شده است. آیا امکان اعاده دادرسی یا نقض رای صادره می‌باشد؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر یکی از جهات اعاده دادرسی وجود داشته باشد بله امکان پذیر می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام اعاده دادرسی نیاز به دلیل دارد اگر یکی از جهات قید شده در قانون را داشته باشید می توانید مطرح نمایید

در صورت عدم انقضای موعد اعاده دادرسی و فراهم بودن دیگر شرایط اعاده دادرسی در پرونده می توانید اعاده دادرسی نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط