🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

اعتبار دو انتقال زمین کشاورزی به فرزندان و امکان اعتراض سایر وراث

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۰

سلام وقت بخیر، پدربزرگم زمین‌های کشاورزی خود را بین چهار عموم تقسیم کرد و دفترخانه یک سند رسمی غیرمنقول و به صورت مشاع و خرید و فروش برایشان نوشت. من از طرف پدربزرگم شدم معتمدش. کل زمین‌های کشاورزی که جزو منابع طبیعی نیست رو به اسم چهار تا عموم کردند و در آخر هم رئیس دفترخانه گفت این سند اعتباری ندارد و سال بعد دوباره رفتم یک سند بنگاهی و با اقرارنامه رسمی از دفترخانه گرفتم و این بار هم پدربزرگم کل زمین‌های دیمی و آبی و علفزار به صورت جدا و به شکل خرید و فروش بهشون داد و برایشان نوشت. کدامشون اعتبار دارد و دنبال کدام بریم؟ آیا بقیه وارث می‌توانند مشکل ایجاد کنند؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پرسش مبهم است نیاز به بررسی مدارک دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام، توضیحات شما مفهوم نیست، سند اگر به صورت رسمی و با رعایت شرایط قانونی تنظیم شود دارای اعتبار است.

با سلام
سوال شما مبهم است و دو پهلو و نیاز به بررسی دارد
منتهی آنچه مسلم است این است که سندی که در دفترخانه اسناد رسمی به طریق صحیح تنظیم شده باشد اعتبار بیشتری نسبت به سند عادی و بنگاهی دارد

سلام مدارک باید بررسی گردد

سلام و درود برای اظهار نظر نیاز به بررسی بیشتر میباشذ

درود بر شما، دوست گرامی پرسش شما مبهم است، نفرمودید علت این بیان سردفتر چه بوده است؟ سند رسمی کاملا قانونی و معتبر است، مگر جعلی بودن آن اثبات شود.

با سلام،نیاز به بررسی بیشتر دارد.چرا که اصل بر صحت معاملات و اسناد است و اسناد رسمی از بالاترین ادله اثبات دعوی هستند،مگر جعلش ثابت شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط